Aircoservice: tips om de hitte te verslaan

Aircoservice: tips om de hitte te verslaan

February 9, 2023 0 By admin

Het vochtige subtropische klimaat kan in de zomer broeierig zijn, en met temperaturen die routinematig boven de 90 graden komen, maakt de luchtvochtigheid het moeilijk om te ademen. Voor deze huiseigenaren kan de zomer meer brengen dan alleen warm weer. Het kan ook hoge elektriciteitsrekeningen met zich meebrengen vanwege de continue werking van airconditioning deurne. gebruik. Als u deze zomer met een beperkt budget koel wilt blijven, helpen de volgende tips u om de hitte van Georgië economisch te verslaan.

Plaats een nieuw luchtfilter

Het is ontworpen om te voorkomen dat stof, pollen en ander vuil door uw huis circuleren. Wanneer het verstopt is met vuil, blokkeert het gedeeltelijk de luchtstroom die door de luchtbehandelaar wordt gegenereerd. In sommige woningen zit het filter in het plafond boven het rooster. Andere keren staat het op een rechtopstaande luchtbehandelingskast.

Controleer of de kassa open is

Als de kassa is gesloten of zodanig is afgesteld dat de luchtstroom gedeeltelijk wordt geblokkeerd, kan het langer duren om de kamer af te koelen dan wanneer de kassa volledig is geopend. Zorg ervoor dat de weerstand van uw huis in de volledig open positie staat voordat u de AC bedient.

Als u koelingsproblemen opmerkt, bel dan uw HVAC-service.

Wanneer hun huis airconditioningproblemen heeft, zetten sommige huiseigenaren de thermostaat lager in plaats van de HVAC-service (verwarming, ventilatie, airconditioning) te bellen. Behalve dat het probleem niet wordt opgelost, kan deze strategie ook hoge elektriciteitsrekeningen genereren. Als uw huis niet goed koelt, bel dan een HVAC-service die gespecialiseerd is in airconditioning om het probleem professioneel op te lossen.

Laat lucht circuleren met behulp van een ventilator

Ventilatoren zorgen niet voor koele lucht, maar ze kunnen wel helpen om lucht door je hele huis te laten circuleren. Door de ventilatoren op de “auto”-stand te houden in plaats van de “aan”-stand, en een paar plafondventilatoren of boxventilatoren op een lage stand te houden, kunt u hoge elektriciteitsrekeningen vermijden door constant draaiende ventilatoren.

Isoleer lekkende deuren en ramen

Het isoleren van lekkende deuren en ramen gaat niet alleen over het buiten houden van de winterse kou. Het kan ook helpen om de hitte in de zomer buiten te houden en tegelijkertijd koele lucht uit de airconditioning te houden. Als uw ramen en deuren nog geïsoleerd zijn van de winter, kunt u de isolatie laten zitten totdat u besluit ze te vervangen.

Een onbeheerde kamer in de schaduw stellen

Als je op een zonnige dag de jaloezieën omhoog doet, kan je huis merkbaar warmer worden. Als je koel wilt blijven, laat de schaduw dan in een lege ruimte staan. Een lichte tint helpt zonlicht en de warmte die het bevat te weerkaatsen.