Creëer de perfecte geboorte-ervaring – natuurlijke bevalling of medicinale bevalling

April 4, 2023 0 By admin

Rond week 35 beginnen de meeste zwangere vrouwen enige angst en bezorgdheid te voelen over de aanstaande bevalling en geboorte-ervaring. Dit geldt voor moeders die voor het eerst moeder worden en voor moeders met meerdere kinderen. De belangrijkste reden is angst voor het onbekende. Ik vraag me af wanneer en waar de bevalling zal beginnen, hoe lang het zal duren en hoeveel pijn en lijden erbij betrokken zal zijn. Deze last van verwondering is ongezond voor de moeder en de zich ontwikkelende baby. Het veroorzaakt stress die hen beiden treft.

Bovendien wordt arbeid vaak gezien als iets dat niet onder controle is. De moeder is overgeleverd aan de genade van de natuur. Dit klopt tot op zekere hoogte. Er is iets dat een vrouw kan doen voordat het proces begint om angsten te kalmeren en de bevalling te begeleiden op de manier die zij wenst. Het omvat het gebruik van de wet van aantrekking en visualisatie.

De wet van aantrekking is de afgelopen tien jaar steeds populairder geworden en wordt vaak gebruikt in seminars over het creëren van rijkdom. Het is echter een universele wet en kan op elk gebied van iemands leven werken. In het kort stelt de wet van aantrekking dat gedachten energie hebben die wordt aangetrokken door alles waar de persoon aan denkt. Zie het alsof gedachten worden opgeladen als magneten. Ze hebben een fysieke aantrekkingskracht op die dingen die op elkaar lijken. Als je gedachten positief geladen zijn, trekken ze andere positief geladen dingen aan. Dit geldt ook voor negatief. Als een persoon kan beslissen wat hij het liefst wil, zijn gedachten naar het universum kan sturen om erom te vragen, werkelijk kan visualiseren dat hij ontvangt en openstaat om het te accepteren, kan hij zijn eigen bestemming creëren.

Vrouwen kunnen deze wet gebruiken om hun perfecte lichaam voorbereiden op bevalling te creëren voordat de eerste wee begint. Eerst moet de moeder beslissen wat voor soort bevalling ze wil meemaken. Het is goed om specifiek te zijn. Denk aan het tijdstip van de dag, hoe het voelt, wie er is, hoe lang het duurt. Door emotie te koppelen aan de visualisatie wordt het nog sterker. Ten tweede moet ze doorgaan met het opnieuw bezoeken van de mentale ervaring. Vraag om het hardop te laten gebeuren. Maak de situatie zo echt dat het een deel wordt van wie ze is. Ten derde, geloof dat het waar is. Vertrouw erop dat het zal gebeuren zoals het zich in haar hoofd had voorgesteld. Tot slot, wees dankbaar. Sta open om de perfecte geboorte te ontvangen en bedank voor het ontvangen ervan voordat de bevalling begint.

Velen geloven dat de Wet van Aantrekking voor dromers is. Mensen die niet handelen, maar gewoon wensen dat er goede dingen gebeuren. Het is niet waar. Eigenlijk zijn degenen die de Wet van Aantrekking begrijpen individuen die haalbare, geloofwaardige doelen hebben gesteld. Ze zijn bereid alles te doen wat nodig is om ze te bereiken. Ze begrijpen dat de manier waarop u denkt invloed kan hebben op de manier waarop u leeft. Ze zijn klaar en bereid om te handelen. Er zijn mensen in de wereld die hun dromen leven. Ze maken hun doelen werkelijkheid. Dit geldt in elk aspect van het leven. Het is waar voor vrouwen die visualiseren hoe ze willen dat hun geboorte is en daadwerkelijk de perfecte bevalling creëren. Het is mogelijk.

Als je geïnteresseerd bent in het creëren van je eigen perfecte geboorte-ervaring, ga dan naar www.growhappybabies.com [http://www.growhappybabies.com]. Hun zwangerschaps- en bevallingsmeditatie bestaat uit krachtige uitspraken over geboortebevestiging en ontspannende muziek en geluiden. Het is als een geestmassage van 16 minuten. Je ervaart volledige ontspanning en empowerment! Angst en ongerustheid over een natuurlijke geboorte [http://www.growhappybabies.com] of een medicinale bevalling zullen afnemen met elke versterkende zin. Het is een beproefde methode om je lichaam en geest voor te bereiden op het soort geboorte waar je echt naar verlangt.