Hoe upgrade je je elektrische scooter?

Hoe upgrade je je elektrische scooter?

February 22, 2023 0 By admin

Elektrische scooters bestaan ​​al tientallen jaren. Vroeger, toen ik een elektrische scooter kocht, zou ik geluk hebben als ik 8-10 mijl kon halen met een enkele lading, en ik zou opgewonden zijn als ik zo snel als 12 mijl per uur zou kunnen gaan. Het was toen. Tegenwoordig kan iva s4 elektrische scooter 20-30 mijl rijden op een enkele lading en gemakkelijk cruisen met snelheden van meer dan 20-25 mijl per uur.

Als je gewoon je oude scooter vervangt, heb je een paar keuzes. U kunt uw bestaande scootmobiel slopen of upgraden. De meeste scooterdealers zullen je vertellen dat de meesten, zo niet de meesten, dat niet kunnen of dat het geldverspilling is. Als verkoop- en servicecentrum voor scooters zeg ik je dat het mogelijk is en soms goedkoper kan zijn dan simpelweg je oude vriend vervangen.

Een ding om in gedachten te houden is dat alle elektrische scooters zijn ontworpen rond dezelfde ingebouwde systemen. Zolang de regelkast, de motor en de batterij kunnen samenwerken, kan deze worden geüpgraded. Als een van deze belangrijke items niet overeenkomt, verspilt u geld.

In de winkel hebben we een systeem van ongeveer 250 watt geüpgraded naar een systeem van 350 watt en 500 watt. Zoals gezegd, het gaat erom dat de schakelkast, accu-instellingen (benodigde spanning) en motoren allemaal in harmonie werken.

Het brein, zoals wij dat noemen, is de schakelkast. Een printplaat die is ontworpen om de hoeveelheid spanning te regelen die uit de batterij wordt getrokken om deze functies te bedienen, evenals motoren en verlichtingssystemen. Als je hersenen niet compatibel zijn, kan je motor knallen, kan de batterij te snel leeg raken, heeft de motor mogelijk niet genoeg vermogen en in het ergste geval kan er brand ontstaan.

Afhankelijk van het type en model kunnen controllers in prijs variëren van 25,00 tot 45,00, afhankelijk van het type dat nodig is.

De primaire container is een batterij. De meeste scooters hebben minimaal twee accu’s. Deze batterijen zijn elk 12 volt. Hoe meer accu’s, hoe meer gewicht de scootmobiel kan dragen met optimaal vermogen over een bepaalde afstand. Spanning is belangrijk bij het bepalen van de afstand die een elektrische scooter kan afleggen.

Stel dat u een elektrische scooter van 350 watt, 24 volt (2 batterijen) en een berijder van 150 pond heeft. Je kunt ongeveer 15 tot 20 mijl rijden op een lading van die scooter. Een persoon van 220 pond op dezelfde scooter kan slechts 12-18 mijl rijden met dezelfde lading.

Door een 150-pond rijder op een 350-watt, 36-volt (3 batterijen) elektrische scooter te zetten, kan de afstand met ongeveer 3-6 mijl worden vergroot op een enkele lading. Hetzelfde geldt voor een rijder van 220 pond.

De gemiddelde kosten van een 12 volt accu zijn 35,00 tot 45,00.

De motor moet kunnen werken met de controller en de batterij om de juiste hoeveelheid sap te trekken om efficiënt te werken. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoe meer wattage uw motor heeft, hoe verder u kunt gaan. Niet alleen dat, maar er is ook een overtuiging dat het gebruik van een motor met een hoger wattage je een aanzienlijke snelheidsboost zal geven. Wat je ook doet met de motor van 350 watt, het enige dat verandert, is bereik en meer batterijvermogen. Hetzelfde geldt voor systemen van meer dan 500 watt.