Huur een goochelaar in voor uw bruiloft – de voor- en nadelen

Huur een goochelaar in voor uw bruiloft – de voor- en nadelen

October 3, 2022 0 By admin

In een vorig artikel bespraken we “5 dingen om te weten bij het boeken van een goochelaar voor je bruiloft.” Natuurlijk, vanaf het schrijven van dat artikel, heb jij als bruid (ik neem aan dat het de bruid is die dit leest. Laten we eerlijk zijn, want de bruid regelt alles) al besloten dat de goochelaar zal doen wat je wilt, helpen. Het enige wat ik gaf was om de juiste te vinden.

In dit artikel zal ik een stapje terug doen en bespreken waarom je überhaupt een goochelaar zou moeten boeken, of in ieder geval de voor- en nadelen hiervan. Natuurlijk ben ik matig bevooroordeeld aangezien dit mijn werk is, maar ik denk nog steeds dat ik een goed voorbeeld kan zijn voor de Conjuring-gemeenschap.

Laten we beginnen met te onthouden dat u de hele trouwdag in het middelpunt van de belangstelling zult staan. Je geest zal dus natuurlijk niet altijd gericht zijn op het algemene welzijn van je gasten. uur. Hier kan de goochelaar een extra dimensie toevoegen aan de huwelijkservaring van uw gasten en hen geruststellen in de wetenschap dat ze in goede handen zijn.

Een goede goochelaar kan op bijna elk deel van een grote dag werken (behalve bij echte rituelen natuurlijk!). Dit maakt de goochelaar zo veelzijdig dat hij gemakkelijk kan inbreken en de stroom van gebeurtenissen niet verstoort.

Hier zijn enkele populaire momenten waarop bruiloftgoochelaars hun gasten kunnen verrassen.

in de foto

Bij formele trouwfoto’s is slechts een selecte groep mensen tegelijk betrokken, dus de meeste gasten staan ​​te wachten of te kletsen met familie en oude vrienden. Dit is het perfecte moment om de illusionist te helpen het ijs te breken tussen verschillende groepen gasten en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

bruiloft bij het ontbijt

Een andere populaire optie is om een ​​goochelaar in te huren om tussen de gangen aan elke tafel op te treden, gewoonlijk tafelhoppen genoemd, om de sfeer in uw kamer te verbeteren terwijl u en uw gasten applaudisseren, lachen en juichen. Je trouwdag zal een beetje specialer aanvoelen.

receptie in de avond

Dit kan direct na het bruiloftsontbijt en voordat de avondgasten arriveren, of wanneer alles in volle gang is en iedereen aanwezig is. Hoe dan ook, mensen voelen zich meestal prettiger nadat alle formulieren zijn ingevuld. Vooral de beste jongens (!!) en goochelaars kunnen zich onder de gasten mengen en verrassen en wowen met hun close-up magie. Sommige goochelaars bieden zelfs shows of korte routes aan voor bruidsparen, zodat ze zich speciaal voelen in het bijzijn van alle gasten. Dit kan voor iedereen een zeer gedenkwaardige ervaring zijn.

Nu kan ik heel weinig bedenken, maar het zou verkeerd zijn om alle positieve kanten van het inhuren van een goochelaar te bespreken en niet naar enkele van de minpunten te kijken.

Ten eerste, kosten. Het inhuren van een fatsoenlijke professionele goochelaar is niet goedkoop en brengt je meestal voor een paar uur terug naar het gebied. Als je een budget hebt, doe het dan.

Ten tweede kost het tijd om de juiste bruiloftgoochelaar te vinden. Het kan niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk het is om je in te spannen. Als dat niet het geval is, is een ander nadeel dat u zich waarschijnlijk afvraagt ​​of hij uw gasten op het niveau zal ontvangen dat u op uw belangrijke dag verwacht.