Snelle gasscooters – hoe u ze snel kunt vinden

February 23, 2023 0 By admin

Fast Gas Scooters zijn een populair onderwerp onder scooterbezitters. Iedereen wil weten hoe snel bepaalde modellen uitblinken. Snelle gasscooters dienen echter ook een belangrijk doel. Voor velen biedt het hen de mogelijkheid om de snelwegen van ons land te gebruiken. Met deze gedachte in gedachten hebben we een lijst met tips samengesteld om u te helpen uw onderzoekstijd te verkorten:

1. Bepaal wat snel genoeg is voor uw behoeften.

Proberen vast te stellen wat snel genoeg is, zal van persoon tot persoon en hun eigen individuele gebruik verschillen. Voor sommigen die alleen in de straten van de stad rondrijden, is de topsnelheid die ze nodig hebben gasscooters die ergens tussen de 30 en 80 km / u gaan. Velen zullen echter een fatbike – Fastfuriousscoters.nl scooter nodig hebben om de snelwegen op te gaan. Om een scooter hier te laten werken, moet hij een topsnelheid van minstens 70 tot 75 mph bereiken. Voor de zekerheid is het misschien zelfs beter om te kiezen voor scooters die 120 km/u of sneller kunnen gaan. Dit zou u een beetje extra snelheid geven om sneller verkeer te vermijden. Als u echter geïnteresseerd bent om nog sneller te gaan dan deze reeksen, zijn er een paar scooters die meer dan 160 km / u kunnen halen. Daarom moet u eerst beslissen hoe snel snel genoeg is.

2. Gebruik de grootte van de motor als een goed uitgangspunt voor je onderzoek.

Over het algemeen geldt dat als een scooter de kans wil hebben om 70 tot 75 mph of sneller te gaan, hij een motor nodig heeft die groter is dan 150 cc. De meeste scooters die harder kunnen dan 120 km/u hebben een scootermotor van 250 cc of groter. U kunt het motorvermogen van de scooter zelfs gebruiken als een goede vuistregel om de topsnelheden te bepalen. Een 50cc-motor heeft bijvoorbeeld de neiging om uit te komen bij ongeveer 40 mph, een 150cc-motor heeft de neiging om uit te komen bij ongeveer 60 mph, een 200cc-motor heeft een topsnelheid van ongeveer 65 tot 70 mph en een 250cc heeft de neiging om 75 tot 80 mph te bereiken. In feite, als alle dingen gelijk zijn, resulteert een grotere scootermotor in hogere topsnelheden. Dit betekent dat u over het algemeen nog hogere snelheden kunt verwachten in grotere motoren zoals de 400- of 500cc-modellen.

3. Blijf bij topmerken voor meer consistente en betrouwbare snelheidsresultaten.

Een ding waar u op moet letten bij het bekijken van de vermelde topsnelheden van scooters, is dat ze misschien niet de meest nauwkeurige of zelfs misleidend zijn. Een ding dat u kunt doen om ervoor te zorgen dat de vermelde cijfers correct zijn, is door bij de informatie van de beste bedrijven te blijven. De beste scooterbedrijven (Honda, Vespa, Yamaha, Aprilia, enz.) hebben er alle belang bij om goede klantenservice voor de lange termijn te bieden, dus zijn ze meer geneigd om u nauwkeurige cijfers te geven over normale wegomstandigheden in plaats van u verzonnen cijfers te geven of cijfers die alleen in perfecte omstandigheden kunnen worden behaald. Een ander hulpmiddel dat kan helpen bij het bevestigen van geposte topsnelheden, is het bekijken van beoordelingen van het scootermodel op websites en prikborden. Het internet is geweldig om alledaagse gebruikers de mogelijkheid te geven hun mening te geven en ze vertellen je graag precies hoe snel een bepaald model gaat.

4. Reken uw lichaamsgewicht mee in de prestatiecijfers voor topsnelheid.

Dit is een factor die vaak wordt vergeten bij het beoordelen van scootersnelheden. Simpel gezegd, hoe zwaarder u bent, des te groter de impact dit zal hebben op de vermelde topsnelheid van de scooter (de meeste testcases van de scooters gebruiken een model met een gewicht van 135 tot 165 pond). Natuurlijk zult u merken dat de grotere motoren extra gewicht beter aankunnen dan de kleinere cc-modellen. Een model van 400 cc of 500 cc kan bijvoorbeeld veel beter omgaan met extra gewicht dan een model van 250 cc en zal dus niet zo veel van de verlaging van de topsnelheid hebben.