Waarom is Boobtape zo populair?

Waarom is Boobtape zo populair?

April 7, 2023 0 By admin

Tegenwoordig gebruiken dames een atriale liftband in plaats van beha’s onder hun jurk. Er kunnen zoveel redenen zijn om tape te gebruiken in plaats van beha’s. Geen overduidelijke redenen waarom u tape gebruikt, u moet echt de legitieme strategie kennen om het te repareren. Hier regel ik alles over atriale liftgroepen.

Inspiraties voor het gebruik van boezemtape in plaats van beha
In het geval dat u geen beha kunt dragen
Een legitimatie achter borsttape is dat je geen beha kunt dragen. Je kunt het niet dragen omdat je jurk zo is ontworpen. Je kunt bijvoorbeeld geen bh met bandjes dragen terwijl je nadenkt om je aan te kleden. Dit komt omdat de wimpers vanaf de achterkant zichtbaar zijn en je er vreemd uitziet, niemand draagt beha’s binnen zonder rug!
Maar om je buste te liften en de gang van zaken te verminderen, kun je buste-lifttape gebruiken zonder een beha te dragen.

Breng de borst waterpas
Vrouwen die zich als man moeten kleden of zich als man moeten verkleden voor toneelstukken, gebruiken tape om hun borst vast te zetten. Atriale liftgroepen worden ook door specialisten gebruikt om de verbetering van de borstkas tijdens de ontwikkeling te verminderen.
Maak een decolleté
Atriale lifttape wordt gebruikt om decolleté te maken. Iemand die SMA-borsten heeft en geen decolleté krijgt, kan de tape gebruiken om decolleté te maken. Het wordt ook gebruikt door transgenders om boezems zichtbaar te maken.
Wat voor soort atriale lifttape is er?
Het kopen van een klinische Boobtape is handig, maar gebruik geen papieren tape, want het is zowel tragisch concreet als stevig. Je kunt ook een gameband gebruiken. Alles wat u besluit te gebruiken, moet voldoende breed zijn en eruitzien als afgewerkte tape. Deze tapes passen het beste bij je huid en zijn beschermd. Een lijnband is minder beschermd om te gebruiken en kan niet worden gebruikt als u een gevoelige huid heeft.
Zorg er bij het kopen van atriale lifttape voor dat deze geen ernstige krachtgebieden heeft, aangezien het verwijderen ervan erg moeilijk kan zijn. Elke oppervlaktetape die u gebruikt, moet ademend zijn. Dit komt omdat als je verwacht dat het niet ademend is, het zweet door je huid wordt opgenomen.

Afgezien daarvan, zorg er bij het kopen van een boezemlifttape voor dat het niet duidelijk is. Dat betekent dat wanneer je met je huid ergens tegenaan wrijft of omhelst, het geen zoemend geluid mag maken als plastic tape. Dit kan een hoop schelen. Kijk dus naar de educatieve activiteit en gebruik tape op een manier die geen luidruchtige ontwikkelingen veroorzaakt. Een tape met minder lijm en papier kan onstuimig zijn.
Manieren om atriale lifttapes te gebruiken-

Gebruik in de eerste plaats een tepelhofbeschermer om uw tepelhof te bedekken. Je kunt ook tape op je tepelhof gebruiken, maar er iets als een klein kussentje of watje overheen doen om het te krijgen. Probeer niet om de tape rechtstreeks op uw tepelhof te plakken.
Zorg er tijdens het tapen voor dat de tape niet aan het gevoelige gebied blijft plakken. Omdat het over het algemeen moeilijk zal zijn om de tape te verwijderen.
Pas op dat u niet te veel aan uw borst trekt met behulp van atriale lifttape, omdat uw borstkas hierdoor strakker lijkt.
Vraag voortdurend om een buddy in plaats van uzelf erbij te betrekken. Hierdoor kun je het echt en goed opnemen. Zo kan de borst rechtop worden gehouden terwijl deze op verschillende manieren wordt vastgebonden.
Dingen om te onthouden
Plak nooit tape op een door de zon verbrande huid of een beschadigd lichaamsdeel
Om te controleren of de tape niet te gevoelig is voor je huid, kun je een obsessietest doen. Dat betekent dat je gewoon een klein stukje tape gebruikt om over je huid te testen.
De lijm wordt geleverd als je veel zweet. Doe wat nodig is om geen tape te gebruiken, ervan uitgaande dat je een meer doorweekte huid hebt met zweet.
Probeer de huid te drogen en schoon te maken voordat u de tape gebruikt, het grootste deel van het vuil kan in uw huid achterblijven.
Een warme douche voordat u de tape verwijdert, maakt de strategie minder lastig en eenvoudiger.
Als u verwacht dat er na het verwijderen van de tape wat plakkerige plekken op uw huid achterblijven, kunt u er wat kinderolie op wrijven en er voorzichtig omheen centreren om het te verwijderen.
Hoe zou je je borst kunnen tapen?
Het afplakken van je borst hangt af van de jurk die je draagt. We zullen iets subtiels dragen, dus je wilt het echt autonoom. Ik accepteer dat je links moet doen, dan moet je de borst en tape van onder naar boven vasthouden, afhankelijk van hoeveel lift je nodig hebt. De volgende zijn een paar overwegingen voor jou!
Maak atriale lift – Knip de condities van de atriale lifttape uit en pas deze toe zonder enige zekerheid!
Breng stukjes tape aan – gebruik de stukjes tape om het op een beha te laten lijken. De tweede breng je dit idee praktisch zonder sponsoring over.
U hoeft niet slechts één tape te gebruiken. Je kunt de tape ook over de gevormde bh-cup gebruiken, omdat deze er gladder uitziet. Je kunt de cups van een oude beha knippen en deze met tape gebruiken om de buste er aantrekkelijker uit te laten zien onder elke jurk.
Voordelen van atriale lifttape.